Post by portporfectdaro on Mar 6, 2022 7:04:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Father and Son ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Father and Son IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē daudzus dārgakmeņus ▞▞▞
▞▞▞ Father and Son 2022 version ▞▞▞
laba spēle, bet es nevaru saprast šo spēli..!
Father and Son સાહસિક zlss
Divas zvaigznes tikai tāpēc, ka spēle izskatās interesanta. Taču apmeklēt noteiktu muzeju klātienē nav iespējams visai starptautiskajai auditorijai. Tas ir daudz dārgāk nekā spēles pirkšana. Ne visai starptautiskajai auditorijai.
ES SPĒLĒJU VISU SPĒLI, BET NESAPROTU, KAS PATIESĪBĀ IR SPĒLE!
Stāsts ir pārāk īss. Es nejūtos daudz par šo stāstu. Man patīk grafika par to. Tā ir laba.
Man patīk, kā stāsts risinās un kā tas uzreiz piešķir neitrālu sākuma līniju. Lai gan tas šķita nedaudz īss, netrūkst, jo tas ir ļoti labi pārdomāts, bet tomēr ļoti nozīmīgs. Es nezinu, vai izstrādātāji ir tie paši līdzīgas spēles izstrādātāji (kuru diemžēl vairs nevarēju atrast), man ļoti patika, šī vēl viena ir pievienota personīgajai izlases bibliotēkai.
Es vispār nesapratu šo spēli, bet piešķiru 3 zvaigznes par nomierinošo fona mūziku un unikālo grafiku
Šī spēle ir vissliktākā spēle, kāda vien var atrasties spēļu veikalā! Bez skriešanas un bez noslēpuma! Vienkārši garlaicīga spēle
Tas ir jauki un viss, bet spēle ir pārāk īsa
Avārijas spēles sākumā
Kad sākat, atgriežas sākumā
Man tas šķita pārāk garlaicīgi un neaizraujoši.
Jā tā ir laba spēle. Jā, stāsts ir labs, bet es vienkārši nevaru tam piešķirt 5 zvaigznes. Man patika spēle, lai gan tā bija īsa; tas nav iemesls, man tas šķiet garlaicīgi brīžiem, kad lielāko daļu laika tu vienkārši staigā. Bet līdz beigām spēle mainās un faktiski kļūst interesanta.
Žēl, ka es nevaru atbloķēt dažas lietas, jo spēlēju šo no citas valsts, kopumā tas ir lielisks stāsts, vizuālie materiāli un mūzika ir ideāli izstrādāti, gaidot jūsu gaidāmās spēles.
Tiešām laba spēle! Izņemot gadījumu, kad es saskāros ar kļūdu, kas neļauj man pārvietoties pēc telpas, kurā ir 3. skice, es restartēju spēli, bet es joprojām nevaru pārvietoties, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to, jo mani ļoti interesē vēsture. Pagaidām atinstalējiet.
Sliktākā spēle, ko jebkad esmu spēlējusi. šī spēle man nav jautra
Father and Son הרפתקאות rfu
Es ar to tiku galā
Renegade Racing રેસિંગ rvxo
Garlaicīgākā spēle, kāda jebkad bijusi
Natatros KO na qyan 😠
Wine I Livestream it it cut my mic sond
😡😡😡😡
Tas ir īss ceļojums, kas nemaz nav izaicinošs.
Jauka spēle, bet ne tik gara. Ļoti īsa spēle un spēles gaita nesaglabāja tik daudz mazāk satura, tikai dažas minūtes spēlējama. Šī spēle ir tikai muzeja reklāma. Tik ļoti nepatika
sākās labi, bet nevarēja izkļūt no Pompejas istabas
Pārāk garlaicīgi.. spēle ir ļoti lēna..
tā bija ok spēle.
Nav mājienu, ko darīt, tāpēc es to atinstalēju
Šī nav spēle, tā ir reklāma. Viņi pat nedomāja par lietotāju pieredzi. Tas ir garlaicīgi, un tad tas traucē: nav spēle! Es mēģināju divas reizes, bet tas bija tas pats.
Oho, visu laiku labākā spēle, un tā ir tik emocionāla.... Jūs, puiši, esat pieraduši pie tā, un spēļu mūzika ir ļoti skaista. Lūdzu, atjauniniet šo spēli vai izveidojiet tādu...
Atvainojos, ka novērtēju nobružātu atsauksmi. Tas bija ļoti īss, es burtiski to pārspēju 35-40 minūšu laikā. Arī mazliet nomācoši.Viņa tētis nomira, viņš būtībā ienīst visu un beigās iegūst dāmu mīļāko! Ceļošana laikā bija forša ideja, tomēr lieliska koncepcija. Vismaz viņš ieguva dāmu mīļāko... Laikam tas viņu iepriecināja. 😐😐😐😶😓
Interesanta spēle, taču ir vajadzīgs diezgan ilgs laiks, lai kaut ko paveiktu
Tas ir labi, ka tas pārvietojas ļoti lēni un ir daudz lasāms
Nu nav tik jauks tāds aizkustinošs stāsts
tēvs un dēls ir īss masterpeace. mūzikas pļaukas, stāsts un māksla patiešām ietekmē manu sasniegumu. māksla un animācija lieliski saskan ar stāstu. man tikai 10. tas, iespējams, attiecas uz visiem, bet es iesaku jums to izmēģināt
Tas ir ļoti līdzīgs "pasaules galam", bet es nezinu, kāpēc es nevarēju turpināt spēlēt vairāk par 2 minūtēm.. Šķiet, ka tā ir muzeja propaganda.
Slēdzis
Slikta spēle
Es nekad neesmu izjutis tādas emocijas no katras spēles, ko iepriekš spēlēju, bet šī? Tas ir vienkārši, bet man tas ir šedevrs. Man patiešām šķiet, ka tai ir vajadzīga otrā daļa par šo spēli, lai turpinātu stāstu par Maiklu un viņa meiteni. Lūdzu, dari to.
šī spēle ir tik garlaicīga
Ļoti slikta spēle....
BOOORING SPĒLE ES KAD ESMU REDZĒTS
Tik stulbi.
Skaista spēle ar lielisku sižetu, kas piepildīts ar mīlestību un emocijām ģimenei. Fona māksla un mūzika bija tik nomierinoša. Bet diemžēl es nevaru spēlēt ar pārējiem diviem variantiem muzejā, jo es nevaru to apmeklēt reālajā dzīvē🤧😢. Jāspēlē.
Jauka, interesanta spēle, taču pievienojiet vairāk līmeņu, spēle faktiski ir īsa
Man likās, ka tā bija ļoti labi uzrakstīta spēle. Tas vairāk koncentrējas uz stāstu, nevis faktisko spēli, un es domāju, ka tas ir skaisti. Mani nedaudz sarūgtināja fakts, ka dažas spēles daļas bija ierobežotas ar cilvēkiem, kuri patiešām varēja apmeklēt muzeju, bet es saprotu, kāpēc tas tika tur ievietots.
Nesaprast
Šī spēle ir laika izšķiešana Nespēlējiet šo spēli
Šī spēle ir super super slikta! Radītājam nav zināšanu
Es nevarēju atvērt skapi un citas muzeja daļas, jo man burtiski jāatrodas muzejā, lai tās tiktu atslēgtas. Man patīk šāda veida spēle. Es tikai ceru, ka veidotāji zinās, ka arī viņiem ir starptautisks tirgus. - spēlētājs no PI
Father and Son Petualangan fkgw
Father and Son સાહસિક zlss