Post by portporfectdaro on Mar 6, 2022 7:16:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ „Sky Roller“ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ „Sky Roller“ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja generatoriaus ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ „Sky Roller“ 2022 version ▞▞▞
Sky Roller Zręcznościowe tfu
Nekenčiu, kad man neleidžiama atsisiųsti, skirčiau nuliui žvaigždučių, bet jūs turite įdėti bent vieną žvaigždutę, kad ji galėtų tęstis. Jei jie neleidžia man jo atsisiųsti, kažkas su juo negerai, pvz., daug dalykų yra negerai, kas tai daro, aš noriu žaisti žaidimą, net rūpinuosi, kad jis turi skelbimų, bet nebegaliu jo žaisti, nes jie man neleidžia žaisti žaidimo, aš toks piktas!!!!!!!!!!
Kitty Cat Tycoon Симулятори zfh
Mano nuomone, jis nusipelno 2 žvaigždučių, nes jis trikdo ir turi daug skelbimų. Bet tai puikus žaidimas 🙂
Tai geras žaidimas, bet jis netinkamai vykdo komandas, kai elwe sako priartinti kojas, jos nutolsta toliau ir visa virsa
Labai gera programa siūlau at galimybę
Na, šį žaidimą labai smagu žaisti! Galiu žaisti su virtualiais riedučiais ir išvengti kliūčių, bet radau keletą minusų. Pirmiausia skelbimai. Kai kurie skelbimai pasirodo ekrano apačioje, o tai blaško dėmesį, o tada jie pasirodo jums, kai pradedate žaisti, susipainiojate ar pasiekiate pabaigą. Antras minusas – atsilikimas. Kartais, kai aš pradedu, jis vėluoja mano telefone ir kartais mane sujaukia. Vis dėlto aš vis dar tikiu, kad žaidimas yra geras!
Tikrai geras žaidimas, jei nenorite jokių reklamų, tiesiog išjunkite internetą, bet neįtikėtinai geras žaidimas😻😻😻😻
Man tai patinka ir jis puikiai tinka nuo nuobodulio, bet jis šiek tiek kartojasi. Tai būtų 4 žvaigždutės, jei jame būtų specialus režimas ar kitas tikslas, o ne tik simbolių gavimas.
Urtė Laba diena. Šiandien neateisiu, nevažiuoju į Jurbarką. Vanda
Šis žaidimas yra žiaurus vienintelis dalykas, kurio aš tikrai labai nekenčiu, yra tai, kad jame pateikiama daug skelbimų ir braukimai, kai bandote eiti kaip tarp arba tiesiog neveikia, ir aš tikrai pavargau nuo šio žaidimo. Suteikiu jam geresnį vaizdą kaip kiti žmonės, kurie sako šią apžvalgą, jei galėčiau suteikti jam nulinę žvaigždutę, nes šis žaidimas nėra žaidimas, kurį žaisčiau gyvenime, nes jame per daug skelbimų ir šis žaidimas turi būti pataisyta, ir viskas, šis žaidimas yra baisus 😫
Valdymas siaubingas. Kiekvieną kartą, kai bandau iškelti kojas, jos lieka kartu, kiekvieną kartą, kai bandau jas iškelti, jos lieka lauke.
Aš žaidžiau šį žaidimą šiek tiek suktis ir per raundo viduryje žaidimo buvo skelbimas 😑 po kiekvieno raundo yra skelbimas dabar viduryje puikus žaidimas jūsų laisvalaikiui 😇
Tai buvo gera pradžia. Tačiau dar daug ką reikia padaryti. Pirma, žaidimas yra toks paprastas, bet jums reikia „Wi-Fi“. Taip pat labai glotni. Ir net jei norėčiau žaisti daugiau, žaidimas mane išmuša. Grafikos kokybė taip pat prasta. Jei vis dar skaitote šį žaidimą, vis tiek rekomenduočiau šį žaidimą, bet nekaltinkite manęs, jei atrodysite, kad jis toks niūrus kaip aš.
Kai pralaimiu tam tikrame lygyje, jis grįžta tiesiai į 1 lygį... kaip po velnių?!!??! Aš labai stengiausi ir nuėjau į 5 lygį ir padariau klaidą, tada automatiškai grįžau į 1 lygį, ištaisiau šią problemą!! Kuo greičiau kitaip ši 1 žvaigždutė pasiliks savo vietoje😕😬
Adriana Alabūrdaytė❤👍🎅🥰🥳
Šis žaidimas yra toks įtraukiantis! Tačiau tai nėra lengvas iššūkis.
Vertinčiau tai nuliu, neatsisiųskite šio žaidimo, tai buvo visiškas mano laiko švaistymas. Ekranas pabalo, kai baigiau pirmąjį lygį, o kai uždariau programą, atsitiko tas pats, pasitikėk manimi, nešvaistykite tam laiko.
Gerai, kad atsilikimas yra nerealus ir labai daug skelbimų, žaidimas nėra toks įdomus, todėl manau, kad šis žaidimas ne man
„Sky Roller“ – „Google Play“ programos
Siaubinga. Nėra kito būdo apibūdinti šį žaidimą. Tai taip niūri, o kai bandžiau įveikti kliūtis, tai mane išmuša iš žaidimo! Negaukite šio žaidimo, nes tai buvo VISIŠKAS mano laiko švaistymas.
Man patinka šis žaidimas ir kai išjungiate „wfi“, nėra skelbimų ir nemokami žmonės
Sakau 4 žvaigždutes, nes skelbimuose visi sako, kad „10 lygio įveikti neįmanoma“, bet aš tai padariau pirmą kartą, kitaip tai puikus žaidimas, kurį rekomenduočiau 10/10.
Šis žaidimas yra tikrai nuostabus ir nuostabus, tačiau yra tiek daug reklamų, bet, kad ir kaip man būtų smagu jį žaisti!, tikrai ne pats geriausias žaidimas, bet nuostabus ŽAIDIMAS!
Gana smagus, tai geras žaidimas su gera grafika. Man atrodo juokinga, kad norėdami gauti dovaną turite žiūrėti skelbimą, o kartais skelbimų gali būti per daug. Ne toks perteklinis ir erzinantis kaip kiti žaidimai, bet vis tiek. Norėčiau, kad pačiūžų spalva būtų pritaikyta ir ateitų personažai, nes manau, kad tai būtų smagiau ir papildytų žaidimą.
Nu taip sau žaidimuks ne blogas
Šis žaidimas yra toks įdomus, man jis labai patinka, visi sako, kad jame yra tiek daug skelbimų, bet jame nėra skelbimų ir jei paspausite mygtuką „Ne, ačiū“, nebus rodomas skelbimas ir geros dienos, nakties ar vakaro. ◉‿◉
Tai taip gerai, kad man patinka šis žaidimas, jis labai nuostabus, daug daug ir daug žmonių jį myli, visi mano draugai daro per daug, turėtumėt atsisiųsti žaidimą, jis labai geras, kai man liūdna, aš visada jį žaidžiu, esu tikras Padėkite ir jums, vaikinai, ir jei jums tai nepatinka, viskas gerai, o parduotuvėse taip pat yra Apple Store ir Play parduotuvė, todėl turėtumėte tai patikrinti, todėl apibendrinant manau, kad aš myliu šį žaidimą, jis yra labai geras, todėl turėtumėte patikrink iki pasimatymo😍😍😍
Tai labai geras žaidimas, man jis labai patinka, taip gerai man patinka, kad tu sudavei man ranką ant mano širdies o dieve, aš tave myliu, vaikinai ir ačiū, manau, kad žodžiai balti ir faulty, bet man labai patinka tavo vaikinų žaidimas. Ate
Tai labai gražu, bet žaidimas vis atsilieka, o po kiekvieno prakeikto lygio pasirodo skelbimas, o tai po kurio laiko pradeda erzinti!!! Jei gamintojai nori gerų įvertinimų, jie turi tai ištaisyti!!!!!!! Jie taip pat sakė, kad aš gausiu 45 brangakmenius, jei šiandien baigsiu jį vertinti REDEGUOTAS ATŽVALGA: negavau 45 brangakmenių!!!!!!!!
Niekados negali pajudint jūsų ir pralaimiu
Normalus
Jei galėčiau, duočiau nulį. Bandau perbraukti ekraną, kad kojos neatsidaro arba neužsidaro. Bandžiau uždaryti žaidimą ir vėl atidaryti tą patį. Taip pat daug skelbimų. Juos gausite net ir nespustelėję premijos.
Tai labai smagu, bet pakilus kelis lygius pradeda darytis sunku.
👌🏼